Nyitólap  ::  Üdvözlet  ::  Hórusz története  ::  Bemutatkozás  ::  Kártyajóslás ::  Sorselemzés ::  Párkapcsolat elemzés

 Életút elemzés ::  A karma törvénye  ::  Szerelmi kötésről  ::  Szellemlények elküldése  ::  Lelki tanácsok

 Lelkünk titkai  ::  Átokról és rontásról  ::  Megszálló szellemek  ::  Szellemlények osztályai  ::  Árjegyzék

Hórusz Jósda

   

 

A jósda nevének története  

HóruszOzirisz és Ízisz gyermeke volt. Hóruszt Ozirisz a feltámadása után nemzette Ízisznek.  Az Ó Egyiptomi mítoszokban ő szimbolizálja az életet és a feltámadást.  A mítoszok szerint  Hórusz szeméből lett a  nap és az azóta is életadóan sugárzik le a földre. Az ezoterikában a nap szimbolizálja az aktív erőket, és a férfiasságot. A nap adja az élethez a fényt, a meleget - ezért a legfőbb jó - és úralja, segíti a szellemi életet. Társa a hold jelképezi a nőiességet, a passzivitást, a befogadást, a lelkiséget és az érzéken túli érzeteket. Szimbolizálja a misztikus látást, továbbá segíti azt, aki útra kel a lélek birodalmában.

Mottó

Az életünkben nincsenek véletlenek. Minden történésének megvan a maga oka és célja. Az  okok  azonban, a történések pillanatában, sokszor rejtettek, a szem és az ész előtt. Racionális  gondolkodással nem vagy csak nehezen érthetőek. Ám a "sorsszerű események" magját is valahol - valamikor mi vetettük el, tetteinkkel és nem tetteinkkel. Szabadok vagyunk szabadon cselekedhetünk, ám tetteink és nem tetteink hatása egyszer visszatér hozzánk úgy mint az eldobott bumeráng. Ez az ok - okozati  törvény, azaz - Karma - amely áthatja az egész világot, ezt az isten a kezdet - kezdetén beleszőtte a teremtésbe, és ez alól senki és semmi sem kivétel. Mindannyian azért jöttünk ide a földre hogy lelkünk újabb inkarnációjában  tovább fejlődjön, és maga mögött hagyja az előző életek hibáit, és megoldatlan  feladatait. Hogy melyek ezek - az sokszor csak tévelygések, helytelen döntések sorozata után derül ki. Ám ezeket Ön is megspórolhatja ha Sorselemzés-t készíttet! Ebből megtudhatja képességeit, adottságait, és karmikus feladatát, amelyre a lélek ösztönösen törekszik.

A földi pályához, az életúthoz, mindenki kapott utat - utakat és képességet. Mindannyian mások vagyunk, így van aki kovácsnak született, vagy mérnöknek, de van aki orvosnak, vagy földművesnek, vagyis mindenki kapott "talentumot" amellyel élve boldogulhat - kellő kitartás és szorgalom mellett pedig sikeres lehet. Félreértés ne essék a hozott úton járni nem kötelező, csak ajánlott - mivel így harmóniába kerülünk önmagunkkal és így könnyebb boldogulni. A hozott - kapott út mellett, szinte "mindent" elérhetünk, semmit sem tagadnak meg tőlünk. Arra pedig hogy megfelelő e az út amin járunk, mindig figyelmeztetnek az álmok és a jelek, melyekre igazán érdemes odafigyelni! Az álmok és a jelek, korunk túl racionális gondolkodásával nem, vagy csak nehezen érthetőek. Ilyenkor szükséges spirituális szakemberhez fordulni, aki segít megtalálni a hozott utat, így felesleges utak, kapcsolatok és nem egyszer komoly problémák előzhetők meg!

 

 

Ha elakadt az útján és szeretne tanácsot kérni, netán úgy érzi átok, rontás van Önön,

vagy nem kívánt erők (szellemlények) vannak Önnél, keressen bizalommal - segítek!

A következő szolgáltatásokkal állok az Ön rendelkezésére:

Kártyajóslás, Sorselemzés, Párkapcsolat elemzés, Stressz oldás, Átok és rontás levétel, Szellemlények és megszállók elküldése, Lelki segítség

Bejelentkezés: +36-20-942-7238 - E mail

A Hórusz Jósda Budapesten működik!

<< tovább >>